Szakembereink

Zsu

Fehérvári Zsuzsa

gyermekgondozó, családi bölcsőde vezető

A Debreceni Egyetem Biológia szakán végeztem.

Az óvodapedagógus édesanyám indíttatására kezdtem el tanulmányaim alatt gyermekekkel foglalkozni, mely meghatározó élményt jelentett számomra. Ennek köszönhető, hogy az egyetem befejezését követően is inkább ezen a területen kezdtem el keresgélni. Zenei neveltetésemnek köszönhetően szívesen rejtem bele a gyermekek mindennapjaiba a dalokat, mondókákat. Az irányított tevékenységek közül a kézművesség, illetve az alkotó foglalkozások állnak hozzám legközelebb.


HENIKoda Heni

dadus

Fontosnak tartom a bölcsődés korú gyermekek családias, kiscsoportos ellátását, ezért kezdtem el családi bölcsődében dolgozni. A gyermekek mindennapjait játékos foglalkozásokkal, mondókázással, mesékkel, gyermekdalokkal tarkítjuk. Mindig örömmel tölt el, amikor láthatom, tapasztalhatom a kicsik pozitív irányú fejlődését, és hozzájárulhatok egy boldog, kiegyensúlyozott gyermekkor kialakításához..

.


Regi

Lovász Regina

kisgyermekgondozó

Középiskolás korom óta szerettem volna olyan hivatást választani magamnak, ahol gyerekekkel dolgozhatok. Az érettségi megszerzése után Pécsen kisgyermek nevelői és gondozói képzést végeztem el.

Kifogyhatatlan játékosságomnak, jókedvemnek köszönhetően könnyen megtalálom a közös hangot a gyerekekkel és a munkaközösséggel. Bolondos természetemnek köszönhető, pedig mindig kapható vagyok egy kis birkózásra, éneklésre, mondókázásra, kézműves tevékenységre. Alkalomadtán pedig, nem rémülök meg a sártól és még a téli szánkózásba, hógolyózásba is lelkesen indulok a lurkók közé.


kép

Müller-Bódi Janka

kisgyermekgondozó, családi bölcsőde vezető

Gyermekkorom óta kísér a zene, hét éves koromban tanultam furulyázni, majd később hegedülni kezdtem. Zenei tanulmányaimat zeneművészeti konzervatóriumban végeztem, majd az ELTE ének-zene-karvezetés szakán tanultam. A gyerekek és a zene iránti szeretetet viszem bele a hangszeres és kézműves foglalkozásokba segítségül hívva a dalokat és mondókákat. Örömmel játszom a gyerekekkel a bölcsődében és kint a szabadban is.Viki

Barna Viktória

kisgyermekgondozó

Mindig is szerettem emberek között lenni, velük dolgozni, de amikor elkezdtem gyerekekkel foglalkozni, rájöttem, hogy ezt szeretném csinálni 'amikor nagy leszek'.Lehetőség nyílik az élet iránti örömöm kifejezésére kreativitáson keresztül a termekben ugyanúgy, mint kint a szabadban, miközben példakép is lehetek a gyermekek számára. Sok évi angol nyelv tanítása után külföldön úgy döntöttem, hogy megszerzett tapasztalataimat itthon kamatoztatom a  gyermekek körében.
honl

Fontosnak tartom a bölcsődés korú gyermekek családias, kiscsoportos ellátását, ezért kezdtem el családi bölcsődében dolgozni. A gyermekek mindennapjait játékos foglalkozásokkal, mondókázással, mesékkel, gyermekdalokkal tarkítjuk. Mindig örömmel tölt el, amikor láthatom, tapasztalhatom a kicsik pozitív irányú fejlődését, és hozzájárulhatok egy boldog, kiegyensúlyozott gyermekkor kialakításához.

 
Kedveld Te is!